Mikä Freelance Marketing?

Moi, olen Juha!

Palvelen sinua kaikenlaisissa kotisivuihin liittyissä asioissa. Ovat ne sitten suuria tai pieniä. Olen kevytyrittäjä, joten saat palveluni yrityksesi tavallisiin kuluhin. Voin auttaa myös yksityisiä ja yhdistyksiä.

Tässä miten voin olla avuksi

Freelance Marketing on paljon muutakin kuin markkinointia, grafiikkaa ja italianlielisiä palveluja ulkoistettuna. Haluan painottaa sanaa FREE. Vapautta sekä ILMAISIA asioita.

Vapautta siitä, että ei tarvitsisi kahlita itseänsä ja yritystään joihinkin monimutkaisiin ja jopa kalliisiin palveluihin, joista täyttä hyötyä ei kuitenkaan saada irti. Ideologiaani kuuluu löytää asioista olennainen ja järkevyys, esim. aloittavan yrityksen ei kannata heti satsata kaikkia rahoja uusiin mahtaviin nettisivuihin. Jos yrityksen kulut nousevat heti pilviin, se tarkoittaa myöskin että yrityksen tuotteiden hinnat tekevät saman ja kilpailukyky huononee samantien.

Teen nettisivut juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Niinhän ne kaikki, ajattelet varmasti, mutta useasti lähtökohta-ajatus sivujen rakentamiseen on LIIAN monimutkainen.

Ilmaisia asioita haluamme tuoda ohjeiden ja uusien ideoiden myötä. Haluamme perehdyttää sinut Libre Office maailmaan, joka on ILMAINEN vastine Microsoft Officelle. Tästä myöhemmin lisää.

Mikä on nettisivujen tarkoitus?

a) Tarjota mieletöntä silmänruokaa ja väriloistoa ja hillitöntä määrää kaikenlaisia sivuja. Enemmän on enemmän. Mitä enemmän ihmisiä vain käy siellä kehumassa kuinka hienot sivut ovat.

vai

b) Tuoda sinulle lisää asiakkaita ja tuloja.

On sanomattakin selvää, että mikä on tärkeintä. Nettisivut ovat investointi, ei pelkkä kulu. Nettisivut kannattaa aloittaa ihan muutamasta sivusta ja julkaista heti, mieluiten eilen. Niitä voi sitten tarpeen tullen kasvattaa. Mieluummin nopeasti sivut löydetään netistä kun pitkien ja kalliiden prosessien aikana niitä ei löydy ollenkaan netistä.

Freelancemarketing on markkinointipalvelu pk-yrityksille. Sinun ei tarvitse palkata ylimääräistä ihmistä hoitamaan yrityksesi markkinointia, voit ostaa sen palveluna – juuri sen verran kuin tarvitset! Keskitymme 100%:sti netissä tapahtuvaan mainontaan ja kotisivujen tekoon.

Miksi minun kannattaisi ostaa markkinointipalvelu? Haluatko perus-tusina-kotisivut yrityksellesi vai markkinointilähtöisesti tehdyt kotisivut, jotka sopivat yrityksesi imagoon? SIKSI!

Uutiset

Kaikki uutiset

Asiakaspalvelu

Ilmoittajalle

Kesäasukkaat

Digilehti

Tapahtumakalenteri

Tilaa lehti nyt edullisesti, ensimmäinen kuukausi vain 1€