Kotisivun tekovaiheet

Kotisivujen tekemisessä on monia eri vaiheita, tähän alle on kerätty koko prosessi alusta loppuun ja ylläpitoon asti. Haluatko tehdä kaiken itse? Riippuu omista taidoistasi ja ajasta, mitä voit siihen käyttää.

Voisiko olla hyödyllisempää käyttää aika siihen, mistä voit oikeasti laskuttaa, ja annat auttaa itseäsi?

Tässä kaikessa voimme auttaa sinua, tai vain jossakin osa-alueessa. Otahan yhteyttä ja laitetaan asiat rullaamaan!

Tarvitsetko tehokkaat nettisivut?

Mahtava juttu!
Teet sitten mitä hyvänsä, niin yrityksen nettisivujen täytyy olla kunnossa. Parhaimmillaan sinulle tulee asiakkaita “ilmaiseksi” mainostamatta. Nettisivujen tulee olla yrityksesi keskus online-maailmassa, jota sinä hallitset. Tämä on tärkeää vaikka et suoraan netissä myisikään…. Vielä =)

Yksinkertaiset ja pienetkin nettisivut voivat olla tehokkaat jos ne onnistuvat tuomaan sinulle uusia asiakkaita, ja pitämään yrityksesi nykyisten asiakkaiden mielessä. Voit myös tehdä kaiken itse tai teettää muilla.

Kaiken voi tehdä itse. Se on totta, jos on aikaa runsaasti käytössä. Kaikki ovat varmasti törmänneet mainoksiin, joissa voit tehdä kotisivut muutamassa minuutissa parhaimmillaan ilmaiseksi. Tämä on ihan mahdollista kyllä. Ovatko ne sitten tehokkaat? Todennäköisesti ei.

Se pelkästään, että sinulla on oman yrityksen nettisivut, ei tarkoita sitä että sinulle olisi niistä jotakin hyötyä, jos siellä ei esimerkikisi kukaan käy. Voi olla että sivusi eivät näy hakukoneissa hyvin, koska nettisivusi eivät pomppaa oikeisiin hakutuloksiin.

Tehokkaat nettisivut ovat sellaiset, että ne tuovat jatkuvasti uusia potentiaalisia asiakkaita sivuillesi eri hakukoneista. Mitä kovempi kilpailu alallasi on, sitä vaikeampi on päästä orgaanisissa (ilmaisissa) hakutuloksissa korkealle. Tässä voin auttaa sinua.

Teemme nettisivuja monenlaisiin tarpeisiin. Hoidamme nettisivut alusta loppuun: webhotellin ja verkkotunnuksen varaamisesta itse sivujen tekemiseen ja hakukoneoptimointiin.

Koko homman siis.

Tarjoamme myös huolenpito- ja kehityspalvelun: Tarkistamme sivusi haluamasi väliajoin ja kehitämme sitä jatkuvasti hakukoneoptimoinnin keinoin.

Huolenpitopalveluumme kuuluvat myös pienet ja suuremmat päivitykset (ohjelmisto ja sisältö). Monet ovat pitäneet palvelustamme tuntilaskutuksella: ei kuukausittaisia maksuja, keräämme tekemistämme päivityksistä ”piikin” ja maksat aina kun esim. tietty raja ylittyy. Saat myös kuukausittaisen raportin halutessasi tehdyistä tunneista, jotta tiedät missä mennään.

Helppoa ja kätevää.

Onko sinulla jo omat kotisivut?

Kotisivupaketit

Avajaiskamppis

Nettisivut HALVALLA
299 alv0
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Uutiset

Kaikki uutiset

Asiakaspalvelu

Ilmoittajalle

Kesäasukkaat

Digilehti

Tapahtumakalenteri

Tilaa lehti nyt edullisesti, ensimmäinen kuukausi vain 1€